:: PRESENTATION :::: JENNY CARSTING ::

Jag heter Jenny och är den andra halvan av kenneln. Jag bor i Mora som ligger mitt i Dalarna med mina sambo Tom & våra tre hundar, en cockertik Ch.Manaca's Proud Mary "Elza", en welsh springer spaniel hane Geltman's Grand Casanova "Svante", en welsh springer spaniel tik Geltman's Good One "Vickan".

Djurintresset, framförallt hundintresset har jag haft sen jag var liten men någon egen hund blev det inte förrän -94 då mamma köpte en springer spaniel Barecho Only For You "Olivia". Hon köptes för agility- och lydnad vilket hon med tiden klarade galant och jag började också att ställa ut henne, dock med mindre framgång men det är ändå tack vare henne som jag fick upp ögonen för utställning.

Julen -97 åkte jag och Maria till Gävle för att hämta min egna springer spaniel - Goldflame's B Bestman "Buster" hette han. Hans liv med mig startade tyvärr inte så bra för vi var med om en bilolycka samma vecka som jag hämtat hem honom. Jag vaknade på lasarettet och "Buster" fick tillbringa lite tid på polisstationen men det tog vi igen ganska fort.

Buster hade en bra utställningskarriär men lämnade mig olyckligtvis endast 4 år gammal. Han var min första egna hund och han lämnade ett stort tomrum efter sig och jag kommer aldrig att glömma den tid som vi fick tillsammans.


Hälsningar Jenny